Despre Noi

Grupul MARISAR

De ce ne alegi pe noi?

Grupul MARISAR  își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor terenurilor de sport. Conceptul în sine a fost creat din dorința de a realiza lucruri de calitate, care să ducă la o îmbunătățire a condițiilor de joc pentru diferite sporturi.

Pentru că ne dorim să răspundem fiecărei cerințe în parte, într-un mod impecabil, venim în fața dumneavostră cu o echipă profesionistă, dinamica, responsabilă, care iubește ceea ce face și folosește cele mai de calitate mijloace și materiale pentru a realiza fiecare proiect în parte.

Realizam lucrarile de la A la Z, începând cu partea de concept până la produsul finit.

Activitatea noastră se desfășoară la nivel national, în orice colt al României. Mizăm pe o comunicare eficientă între noi și fiecare client și garantăm seriozitate și asumare în realizarea fiecarui proiect. Colaboram cu primarii , institutii publice si societati private si punem in slujba dumneavoatra intreaga noastra experienta , incepand cu faptul ca suntem o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.  Predarea lucrărilor la termenul stabilit de comun acord și calitatea materialelor folosite în conceperea si executia proiectului, sunt două dintre cele mai importante trăsături care ne caracterizează și ne recomandă.

Serviciile oferite

Țin de realizarea terenurilor de sport pentru activități variate (fotbal, tenis, bachet, volei, handbal), de diferite dimensiuni, cu suprafețe de joc adecvate proiectului în sine (gazon sintetic, tartan, zgură etc.).

Menționăm

Că lucrările sunt realizate din materiale de calitate superioară, pentru care ne asumăm responsabilitatea și oferim o GARANȚIE DE 5 ANI!roiectului, sunt două dintre cele mai importante trăsături care ne caracterizează și ne recomandă.

Gazon sintetic pentru fotbal

Durabilitate

Gazonul sintetic este rezistent la uzură și poate rezista la utilizare intensivă pe o perioadă îndelungată, fără să își piardă calitatea.

Costuri reduse de întreținere

Comparativ cu gazonul natural, gazonul sintetic necesită mai puțină întreținere și costuri mai mici pe termen lung, deoarece nu necesită tăiere, irigare sau tratamente chimice regulate.

Joc constant

Gazonul sintetic oferă o suprafață uniformă și constantă pentru joc, fără denivelări sau zone noroioase, ceea ce asigură o experiență de joc mai plăcută și sigură pentru sportivi.

Rezistență la condiții meteorologice nefavorabile

Fiind rezistent la apă și uscare rapidă, gazonul sintetic poate fi utilizat în orice condiții meteorologice, oferind o suprafață de joc stabilă și sigură, chiar și în timpul ploilor sau a temperaturilor extreme.

Flexibilitate în utilizare

Gazonul sintetic poate fi instalat în diverse locații, inclusiv în zonele cu climă dificilă sau în spații interioare, oferind flexibilitate în utilizare și disponibilitate pe tot parcursul anului.

Performanță constantă

Datorită caracteristicilor sale tehnice și a construcției sale durabile, gazonul sintetic oferă o performanță constantă în timp, menținând calitatea și aspectul inițial chiar și după ani de utilizare intensivă.

Începeți proiectul dvs. cu noi

Contactați-ne pentru a începe proiectul dvs. de vis! Echipa noastră de experți în construcția terenurilor de sport este aici pentru a vă ajuta să transformați ideile în realitate. Suntem gata să vă oferim cele mai bune soluții pentru proiectul dvs. Contactați-ne acum pentru a începe colaborarea!

Clienți fericiți
0 K+
Proiecte finalizate
0 K+
Ani de Experiență
0 +
Recenzii ale clienților
0