Servicii

Servicii Adaptate Nevoilor Tale Unice

Soluții Personalizate pentru Nevoile Dvs.

Servicii

GAZON SINTETIC PENTRU FOTBAL

Gazonul sintetic pentru fotbal vine cu mai multe avantaje în detrimental celui natural: nu trebuie udat, nu se toceşte şi nu se desprind brazde, este rezistent la temperaturi scăzute şi este practicabil indiferent de conditiile meteorologice.

COVOR DIN TARTAN

Este alcătuit din așchii de granule din cauciucul SBR, -ce se recicleaza din anvelopele camioanelor; –cauciuc virgin,care este EPDM, într-o paleta de culori, cu accent pe utilizarea a: EPDM roșu, EPDM albastru și EPDM verde.

GAZON MULTISPORT

Gazonul multisport este soluţia perfectă pentru locaţiile ce necesită compromisuri în ceea ce priveşte dimensiunile zonelor de joc precum şi performanţa suprafeţei de joc.


GAZON PENTRU TENIS

Cel mai important detaliu la un teren de tenis este suprafaţa lui. De aceea, noi venim în ajutorul dumneavoastră cu o ofertă diversă de suprafeţe şi preţuri care să avantajeze jocul de tenis.PARCURI PENTRU COPII

Locurile de joacă cu covor din tartan de cauciuc turnat favorizează joaca fără întreruperile cauzate de vremea rea şi noroiul care apare în cazul folosirii gazonului natural. Folosirea intensă şi frecventă reprezintă atuul unul loc de joacă modern dotat cu covor din tartan de cauciuc turnat.

GAZON PENTRU GRADINA

Gazonul artificial pentru gradină este alegerea familiilor pentru o multitudine de motive şi beneficii dar mai ales pentru a beneficia de un gazon perfect tot anul. Indiferent de vreme sau gradul de utilizare, gazonul sintetic ramane o soluţie durabilă perfectă pentru copii, câini şi pisici.

De ce ne alegi pe noi?

Grupul MARISAR

Suntem alegerea perfectă pentru proiectul dvs. Echipa noastră dedicată și pasionată de construcții terenurilor de sport se angajează să ofere calitate și inovație în fiecare etapă a proiectului. Iată de ce ar trebui să ne alegeți

Experiență și expertiză

Cu o echipă formată din profesioniști dedicați și cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor terenurilor de sport, vă asigurăm că proiectul dvs. va fi gestionat cu cea mai mare atenție și calitate.

Inovație și tehnologie de vârf

Suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe în domeniul construcțiilor sportive, asigurându-ne că proiectul dvs. va beneficia de cele mai moderne și eficiente soluții.

Servicii personalizate și atenție la detalii

Ne străduim să înțelegem nevoile și cerințele unice ale fiecărui client și să oferim soluții personalizate și adaptate. Atenția la detalii și comunicarea eficientă sunt prioritățile noastre pentru a vă asigura satisfacția deplină a proiectului dvs.

Clienți fericiți
0 K+
Proiecte finalizate
0 K+
Ani de Experiență
0 +
Recenzii ale clienților
0
Solicitați o Consultație Gratuită

Suntem aici pentru a vă ajuta să începeți proiectul dvs. de vis! Echipa noastră de specialiști este gata să vă ofere consultanță personalizată și soluții adaptate nevoilor dvs. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a primi o consultanță gratuită fără nicio obligație.